Night Mode

Saturday, September 28, 2019

Lirik dan Arti Lagu Pamer Bojo
Lirik dan Arti Lagu Pamer Bojo
Koyo ngene rasane wong nandang kangen                   
Rino wengi atiku rasane peteng           
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Seperti ini kah rasanya orang yang sedang kangen
Siang malam terasa gelap hatiku
Selalu teringat ingin memandang
Namun sebentar saja kamu tidak mau

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku 

Khianat janji teganya engkau berbohong
Selama ini aku menunggu
Menangis batinku, sedihnya hidupku
Basah kuyup menetes airmata di dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Bukan baju baru
Yang ada lemariku
Namun kekasih baru
Yang kau pamerkan padaku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Bukan Harum Mawar
Yang kupandang di mataku
Namun engkau lupa
Telah menyakiti orang seperti aku

Nengopo seneng aku         
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Untuk apa menyayangiku
Kalau hanya menyakitiku
Memamerkan kekasih baru
Di depan ku.

** Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku 

Khianat janji teganya engkau berbohong
Selama ini aku menunggu
Menangis batinku, sedihnya hidupku
Basah kuyup menetes airmata di dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Bukan baju baru
Yang ada lemariku
Namun kekasih baru
Yang kau pamerkan padaku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Bukan Harum Mawar
Yang kupandang di mataku
Namun engkau lupa
Telah menyakiti orang seperti aku

Nengopo seneng aku         
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Untuk apa menyayangiku
Kalau hanya menyakitiku
Memamerkan kekasih baru
Di depan ku.

Comments 0